
1 stort løg
1 skrællet æble
2 gulerødder
400 g kyllingebryst i strimler
1 dåse kokosmælk
2 spsk karry (tilpasses alt efter, hvor stærk en udgave man har)
1 tsk. stødte korianderfrø
1 tsk. rød karrypasta
1 spsk. sød chilisauce
2 fed hvidløg
salt og peber
olie til stegning
Evt. tilbehør:
Kokosmel
Rosiner
Peanuts/andre nødder
Løgene skal hakkes, og gulerødder og æbler skæres i mindre stykker. Så skal de steges ved svag varme i noget tid. Løgene skal helst blive klare, og æbler og gulerødder nogenlunde møre. Så tilsættes karryen, og steges med et par minutter. Derefter tager jeg grøntsagerne af varmen og bruner kyllingestrimlerne. Når kyllingen er brunet, tilsættes kokosmælken og de resterende krydderier. Så smages retten til med salt og peber og serveres med ris til.
Når man har forberedt grøntsager og æbler, kan man lige så godt sætte risene over med det samme. Karryretten tager nemlig ikke ret lang tid at bikse sammen, så hvis kødet ikke skal koges helt i stykker, og det en god idé, at have det sat i gang som det første.
ggwp
SvarSlet